Intrarea în municipiul Buzău dinspre Ploieşti va suferi o schimbare radicală. Este vorba de un tronson de aproximativ un kilometru, între intersecţia Bulevardului Unirii cu strada Alexandru Averescu şi noul supermarket Kaufland, care va fi refăcut de la zero. Se vor asfalta trotuoarele, se vor amenaja piste pentru biciclete pe ambele sensuri de mers, iar cablurile electrice şi de telecomunicaţii vor fi îngropate.

Proiectul de reabilitare a stârnit discuţii aprinse în cadrul Consiliului Local, iar acestea sunt legate de costul total al lucrărilor, 1.800.000 de lei, bani pe care Primăria Buzău îi va cheltui pentru lucrările de reamenajare a Barierei Ploieşti.

Toate lucrările din zona Bariera Ploieşti ar trebuie să fie gata la începutul lunii mai. Asta, pentru ca totul să arate cât mai bine pentru festivitatea pe care Primăria Buzău o va organiza, pe 17 mai, cu ocazia reinaugurării Cimitirului Eroilor, cel mai mare obiectiv de acest gen din ţară.

La evenimentul organizat sub egida Centenarului Marii Uniri, şi-au anunţat prezenţa preşedintele României, Klaus Iohannis, reprezntanţi ai Casei Regale a României dar şi ambasadori din 8 ţări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here