Autorităţile judeţene au definitivat calendarul evenimentelor care vor fi organizate în luna decembrie, cu cei 400.000 de lei alocaţi în şedinţa CJ. Autorităţile vor sprijini Divizia 2 Infanterie ”Getica” cu 5.000 de litri de combustibil pentru vehiculele militare din paradă, pentru pregătirea a 3.000 de porţii de fasole şi pentru organizarea unui spectacol susţinut de artiştii Centrului Judeţean de Cultură şi Artă în Parcul Crâng.

Consiliul Judeţean Buzău va organiza, în premieră, la Muzeul Judeţean o serie de manifestări dedicate copiilor, sub genericul „Anul acesta Moş Crăciun vine la Muzeu”. Şi Galeriile de Artă inaugurate în acest an vor găzdui ateliere de lucru ale meşterilor populari şi ale reprezentanţilor Asociaţiei 1 Iunie. Cei mai talentaţi actori buzoieni vor susţine, în cadrul evenimentului intitulat „Actorii buzoieni, acasă” spectacole pe scena amenajată la Muzeul Judeţean Buzău.

De asemenea, Consiliul Judeţean va acorda şi în acest an o atenţie deosebită copiilor şi bătrânilor din centrele de ocrotire socială ale DGASPC care vor primi pachete de sărbători.
Şi pentru că în luna decembrie se va da drumul la iluminatul specific de sărbători clădirea Consiliului Judeţean şi cea a Muzeului vor beneficia în acest an de iluminat festiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here