patinoarCurtea de Conturi Buzău a întocmit un nou raport în care a concluzionat că „municipiul Buzău a ieşit în pierdere atât din punct de vedere financiar, cât şi patrimonial din asocierea cu SC Elcar Gid SRL”, societatea care administrează patinoarul din Buzău. Conform raportului, Primăria Buzău a acordat în perioada 2012-2014 finanţări nerambursabile în valoare de 21 de miliarde de lei vechi şi a încasat ca profit doar 77 de milioane de lei vechi. În asociere, Primăria Buzău a adus ca aport şi terenul de 5. 300 metri pătraţi.
Primăria Buzău, prin reprezentantul său Constantin Boşcodeală, a contestat deja raportul Camerei de Conturi Buzău, iar edilul municipiului apreciază contractul ca foarte profitabil. „Contractul este unul profital pentru că Buzăul se poate mândri cu unul dintre cele mai moderne şi mari patinoare din ţară. Una sunt programele de patinaj pe care municipalitatea le are cu şcolile şi alta este efectiv acel contract de associere. Ca urmare, municipiul Buzău are unul dintre cele mai moderne patinoare din ţară”, a declarat primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală.
Primăria Buzău a contestat acest raport la Camera de Conturi a României. În caz că raportul nu va fi anulat, Primăria Buzău se va adresa în acest scop justiţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here