Un eveniment devenit tradiţie în vremea fostului edil de la Palatul Comunal, ”Zilele Buzăului”, va dispărea. Actuala administraţie promite în schimb să organizeze un târg „Drăgaica” într-un nou format, mai atrăgător şi mai dinamic, în cadrul căruia vor avea loc numeroase concerte cu interpreţi îndrăgiţi.

Evenimentul cel mai aşteptat de buzoieni în anii trecuţi, spectacolul cu mici, bere şi muzică populară din Piaţa Dacia, nu se va mai organiza anul acesta. Conform viceprimarului Ionuţ Apostu, motivele se leagă şi de suprapunerea cu perioada postului, dar şi de dorinţa de relansare a târgului „Drăgaica” de anul acesta. Edilii îşi doresc ca, în luna iunie, cel mai vechi târg din Muntenia să atragă cât mai mulţi buzoieni, prin concerte şi alte surprize care vor contura un format al evenimentului.
Manifestarea „Zilele Buzăului” era organizată în fiecare an, de peste un deceniu, în cea de-a doua jumătate a lunii aprilie. Patronul spiritual al municipiului Buzău, Sfântul Mucenic Sava Gotul, este celebrat, în fiecare an, la 12 aprilie. De asemenea, potrivit viceprimarului Ionuţ Apostu, la finele lunii mai, municipalitatea va organiza, în premieră, Festivalul „Benone Sinulescu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here