Astăzi, în cadrul unei ședințe extraordinare a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, Primăria Buzău a luat noi decizii cu privire la sprijinul persoanelor care pot fi afectate de măsurile restrictive ale noii ordonanțe militare, dar și pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Printre altele, persoanele peste 65 de ani, fără susținători și fără venituri sau cu venituri reduse, vor putea beneficia de hrană în valoare de 12 lei/persoană, ajutoarele fiind distribuite prin intermediul Cantinei de Ajutor Social. Tot buzoienii peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor, pot solicita efectuarea de cumpărături de produse de bază și medicamente, cu ajutorul angajaților de la Direcția de Asistență Socială.

Tot azi s-a luat decizia efectuării de dezinfecție pe toate străzile și trotuarele din orașul Buzău, operațiunile fiind în sarcina RER și a Companiei de Apă.

De asemenea, Primăria va tipări 100.000 de formulare de declarații pe propria răspundere pentru a fi puse la dispoziția asociațiilor de proprietari, ca să ajungă la persoanele care nu au acces la internet.

Iată hotărârea întegrală adoptată în cadrul CLSU Buzău:

decizii noi Primarie page 001

decizii noi Primarie page 002

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here