Deszăpezire
Sezonul rece și cu zăpadă ne bate la ușă și cum iarna nu-i ca vara, autoritățile se pregătesc să facă față temperaturilor scăzute și precipitațiilor ce pot pune probleme șoferilor. Cum an de an, zăpada ne prinde pe picior gresit și provoacă probleme participanților la trafic, Consiliul Județean se pregătește de pe acum să facă față valului de ninsori. Suma cu care s-a intrat în licitaţie este de aproximativ 90 de miliarde de lei vechi, dar ea se poate schimba, în funcţie de negocierile cu operatorii.
”Consiliul Județean este în procedură de licitație pentru deszăpezirea din acest an, probabil că într-o săptămână-două se finalizează licitația. Asigur cetățenii județului Buzău că drumurile administrate de Consiliul Județean, adică drumurile județene vor fi deszăpezite la timp”, a declarat seful CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Cele patru firme care participă la licitație sunt: Gecotrans Construcţii Civile şi Industriale care a licitat pentru Zona 1 Buzău unde valoarea contractului poate ajunge până la 3.136.575 lei, Nikost Impex care a licitat pentru Zona 2-Râmnicu Sărat unde valoarea contractului poate ajunge până la 1.628.935 lei, Mecan Construct Pătârlagele care a licitat pentru Zona 3-Pogoanele şi Zona 4-Șețu unde valoarea contractelor poate ajunge până la 1.865.067 lei şi respectiv 1.069.663 lei şi societatea Conferic, care a licitat pentru Zona 5 Vintilă Vodă unde valoarea contractului poate ajunge până la 1.595.969 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here