PredaCriza economica pare a nu-i fi afectat chiar pe toti buzoienii, nici macar pe toti cei platiti din banul public, fie ei functionari ai unor institutii bugetare ori angajati ai unor societati comerciale cu capital integral public.

Cel putin asa sustine presedintele PDL Buzau, deputatul Cezar Preda: „In perioada de criza si de austeritate, stiti cat a luat prima directorul Transbus? Va spun eu, 500 milioane lei! Stiti cat castiga directorul economic al Primariei? Intre 100 şi 120 milioane lei pe luna. Nu voi intra in alte detalii, caci aceste date vor fi facute public in mod oficial. Acestea sunt lucrurile pe care ar trebui să le vedeti, si apoi sa discutam despre subventii”, a spus acesta in cadrul unei conferinte de presa.

Daca directorul economic al Primariei, Ion Gegea, nu neaga explicit suma vehiculata, dar spune ca salariul sau este unul stabilit in conformitate cu prevederile legale in vigoare, seful Transbus, Stefan Jercan, nu a raspuns, in cursul zilei de astazi, la telefon. Aceasta in conditiile in care ar fi putut da o explicatie de genul ca incaseaza salariul si stimulentele pe care i le fixeaza Consiliul de Adminstratie. Se pare, insa, ca Jercan, unul dintre directorii liberali ramasi pe functie, nu vrea sa afle colegii sai de partid ce bine se poate trai intr-o asemenea pozitie. Nu este de trecut cu vederea faptul ca ambele personaje nominalizate de catre deputatul democrat-liberal fac parte din anturajul apropiat primarului Constantin Boscodeala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here