Măsura de fluidizare a traficului în zona Şcolii numărul 11, prin inversarea sensului unic pe strada Pietroasele, nu a dat rezultatele aşteptate de municipalitate. De aceea, autorităţile au decis revenirea la situaţia iniţială, respectiv la circulaţia cu sens unic dinspre Poliţie către Şcoala nr. 11. În plus, va apărea un sens giratoriu la intersecţia străzilor Chiristigii şi Frăsinet.

„Urmare a şedinţei Comisiei de securitate rutieră a municipiului Buzău întrunită în data de 17.11.2016, Primăria Municipiului Buzău aduce la cunoştinţă aplicarea din data de, miercuri, 30.11.2016, a unor măsuri în scopul fluidizării circulaţiei autovehiculelor în cartierul Micro III , după cum urmează :
– amenajare sens giratoriu la intersecţia străzii Chiristigii cu strada Frăsinet;
– modificarea sensului unic de circulaţie pentru autovehicule pe strada Pietroasele din municipiul Buzău, respective cu intrarea dinspre strada Chiristigii, până în dreptul blocului C 3 din strada Pietroasele”, se arată într-un comunica de presă remis de Primăria Buzău.

2 COMENTARII

  1. eu va mai avansez o propunere, pt. ca am inceput sa ne obisnuim cu schimbarea schimbarii.. cred ca ar fi bine sa dirizati traficul pe verticala si sa parcam pe diagonala….

  2. va avansez o propunere, pentru ca am inceput sa ne obisnuim cu schimbarea schimbarii.. cred ca ar fi bine sa dirijati circulatia pe verticala si parcarea pe diagonala…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here