sâmbătă, mai 15, 2021

Disponibilizări la Centrul cultural „Alexandru Marghiloman”

0

Consilierii locali au aprobat o nouă organigramă pentru Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman”. Cu alte cuvinte, vor fi disponibilizați zece dintre cei 30 de angajaţi încadraţi la instituţia de cultură aflată în subordinea Primăriei. Primarul Constantin Toma a explicat că numărul de angajaţi era prea mare pentru nevoile curente şi că instituţia ar putea funcţiona şi cu mai puţini angajaţi decât numărul stabilit în noua organigramă.

„Pentru cultura buzoiană au lucrat şase oameni, după care odată cu deschiderea Centrului Cultural Alexandru Marghiloman au mai fost angajaţi până la 20, număr care era suficient. Au făcut ei ce au făcut şi s-au înmulţit au ajuns la 30 de angajaţi pentru care municipalitatea plăteşte vreo 9 miliarde pe an pentru salarii. A fost votată o nouă organigramă şi vor rămâne doar 20 de angajaţi”, a declarat primarul Constantin Toma.

Deocamdată nu se cunoaște și modalitatea în care va fi realizată lista disponibilizaţilor, dacă va fi în urma unui concurs sau pe baza analizării performanţei fiecăruia dintre angajaţii vizaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here