Consiliul Județean Buzău a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea DJ 204C Vintilă Vodă – Sărulești – Bisoca – limita cu județul Vrancea. Valoare contractului este de 68.774.709,55 Lei fără TVA, bani alocați prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
Contractul de finanțare a fost semnat de către președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, și de directorul Direcției Implementare POR din ADR Sud-Est. Durata de execuție a lucrărilor este de 36 de luni, din care 3 luni sunt alocate proiectării și 33 luni, execuției propriu-zise.

„Am reușit după o perioadă îndelungată să semnăm contractul de modernizare a DJ 204C. Începând de marți decurge termenul de implementare. Proiectul are o valoare de aproximativ 15 milioane de euro și este finanțat prin Programul National de Dezvoltare Locală și sper ca într-o perioadă scurtă să îl putem trece pe fonduri europene pentru a absorbi cât mai multe fonduri comunitare și pentru faptul că se încadrează ca și eligibilitate”, a declarat președintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

Câștigătoarea lucrării este Asocierea WFA IMPEX S.R.L. – lider de asociere, din care mai fac parte CDG INDOCONSTRUCT S.R.L., S.C. EURO PRIM BUILDING S.R.L. și S.C. EURO CERAD INTERNATIONAL S.R.L.Lungimea drumului este de 24,5 km. Șoseaua pornește de la Vintilă Vodă și trece printr-o zonă superbă, ce cuprinde comunele Sărulești și Bisoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here