Elevii buzoieni cu rezultate deosebite la olimpiadele şcolare organizate în anul şcolar 2017-2018 vor fi premiaţi de Consiliul Judeţean.

„Mulţumesc consilierilor judeţeni că au dat votul pentru acest proiect şi astfel putem să continuăm, ca în fiecare an, premierea olimpicilor. Este doar un gest simbolic de recunoştinţă pentru meritele acestor copii. Ei merită cu prisosinţă mult mai mult decât le putem oferi noi. Cred că ar trebui să încercăm să modificăm le­gislaţia în Parlament pentru a putea face mult mai mult, nu doar pentru elite, ci pentru toţi copiii pentru că ei sunt viitorul României. Dacă nu vom avea grijă de noua generaţie, înseamnă că nu avem grijă de ţara noastră”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Consiliul Judetean Buzău acordă elevilor din învăţământul preuniversitar de stat, precum şi celor din învăţământul particular şi confesional acreditat din unităţile de învăţământ din judeţ, care obţin rezultate de excepţie la olimpiadele şcolare la nivel naţional sau internaţional, stimulente financiare sub forma premiilor speciale. De premii speciale beneficiază şi cadrele didactice care au îndrumat, pregătit şi însoţit elevii.

De asemenea, se acordă premii speciale şi formaţiilor cu un număr de peste 20 de elevi care obţin rezultate de excepţie la competiţiile şcolare de profil, la nivel naţio­nal sau internaţional, precum şi profesorilor coordonatori.olimp

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here