adi petre
Vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Adrian Petre, a participat, miercuri, la o activitate de informare organizată de ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Buzău cu elevi din cadrul Colegiului Naţional „Alexandru Vlahuţă” Rm.Sărat, cu ocazia sărbătorii Zilei Internaționale Anticorupție.

Cu această ocazie au fost prezentate noţiuni de interes şi materiale video de natură a conştientiza tinerii cu privire la riscurile pe care le comportă tolerarea sau săvârşirea unor fapte de corupţie.

Voluntarii A.T.C.E. Speranţa Râmniceană au pus în scenă o piesă cu temă anticorupţie, sub forma de Teatru Forum, activitate care a implicat tinerii în desfăşurarea şi modificarea rezultatului, teatru forum fiind o metodă de educaţie non formală care dă posibilitatea de interacţionare şi intervenţie socială.

A fost organizat şi un concurs cu tematică anticorupţie la care au participat elevii colegiului, câştigătorii fiind premiaţi cu produse electronice, achiziţionate în baza protocolului de colaborare cu Consiliul Judeţean Buzău.

La activitate au participat 90 de elevi, aceasta fiind organizată cu ocazia Zilei Internaționale Anticorupție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here