Cei mai buni elevi şi profesori din judeţul Buzău vor fi premiaţi, şi în acest an, de către autorităţi. Este vorba despre copii şi cadre didactice care s-au remarcat prin rezultatele deosebite obţinute la olimpiadele internaţionale şi concursurile naţionale, în decursul anului şcolar 2017-2018.

Elevii şi profesorii lor îndrumători din judeţul Buzău vor fi premiaţi pentru rezultatele deosebite obţinute în decursul anului şcolar 2017-2018. Este vorba despre copiii care au reuşit să ia premii la olimpiadele internaţionale şi naţionale. Astfel, rezultatele la olimpiadele internaţionale vor fi răsplătite cu câte 600 de lei, atât pentru elevi, cât şi pentru profesori, indiferent de locul obţinut.

De asemenea, câştigătorii olimpiadelor naţionale vor fi recompensaţi cu sume de bani în funcţie de premiul obţinut.Anul acesta a fost introdusă o nouă secţiune şi se vor premia şi echipele cu peste 20 de elevi care au obţinut rezultate notabile la competiţiile naţionale şi internaţionale, fiecare membru al echipei urmând a fi recompensat cu câte 150 de lei.

Festivitatea de premiere a olimpicilor şcolari şi a îndrumătorilor acestora va avea loc în data de 12 decembrie, la sediul Consiliului Judeţean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here