boscoUpdate: Primarul Constantin Boșcodeală este învinuit într-un dosar de delapidare legat de clubul de fotbal Gloria Buzău, dosar  în care prejudiciul este de 46 de miliarde de lei. Informația a fost confirmată de DNA București care a mai confirmat că dosarul este în lucru la DNA Ploiești. Surse oficiale au mai spus că procurorii de la Ploiești vor fi și mîine la Buzău pentru documentarea activității infracționale a edilului șef al municipiului.

Săptămâna patimilor a început mai devreme pentru primarul Constantin Boșcodeală. Edilul-șef al Buzăului este de două zile în focuri după ce procurorii DNA au descins în urbea noastră pentru a clarifica aspecte care țin de vinovăția lui Boșcodeală într-un dosar care este pe cale a se finaliza.

Surse oficiale spun că la începutul săptămânii toate bunurile care sunt pe numele primarului Boșcodeală au fost puse sub sechestru asigurător, măsură care este luată de anchetatori în momentul în care dosarul este aproape gata de a fi trimis în instanță. Nu este exclus ca la finalul audierilor să apară și o surpriză neplăcută pentru candidatul la un nou mandat la Palatul Comunal. Reamintim că pe 2 aprilie, adică în urmă cu trei zile, la finalul conferinței extraordinare a organizației județene a PSD,  Boșcodeală spunea :   “Am sechestru de mai mulți ani pe bunuri din perioada 2009-2011. Este o măsură cerută într-un dosar vechi în care sunt cercetat pentru cartierul Orizont. Eu am adus un teren în intravilan și sunt cercetat! Dar observați cam toate dosarele făcute unor edili PSD sunt cam din aceeași perioadă. Sunt dosare făcute politic. În acesta sunt anchetat pentru abuz în serviciu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here