Reprezentanții  Primăriei Buzău şi ai Televiziunii Române au susţinut o conferinţă de presă comună în care au anunţat semnarea unui parteneriat pentru organizarea ediției din acest an a Selecţiei Naţionale Eurovision.

La evenimentul organizat la sediul Primăriei Buzău au participat Doina Gradea, Președinte-Director General TVR şi Constantin Toma, Primar al Municipiului Buzău, Elena Isbăşoiu, director al Centrului Cultural „Alexandru Marghiloman” și Liana Stanciu, Șef al Delegației României la ESC2020.

TVR continuă astfel să aducă spectacolul Eurovision în mijlocul publicului din toată ţara. Anul acesta, Buzăul va fi gazda unui show  în premieră pentru Selecţia Naţională Eurovision, după ce, la ediţiile trecute, TVR a organizat semifinale şi finale naţionale în oraşe precum Bucureşti, Baia Mare, Craiova, Arad, Iaşi, Focşani, Timişoara, Turda şi Sighişoara.

„Este o mare bucurie pentru noi să fim din nou în mijlocul telespectatorilor din ţară. Sperăm ca spectacolul pe care televiziunea publică şi partenerii săi îl vor aduce pe scena din Buzău să fie debutul unui rezultat cât mai bun pentru România la ediţia din acest an a concursului Eurovision”, a declarat Doina Gradea, Președinte-Director General TVR. „Îi mulțumesc domnului Primar Contantin Toma şi autorităților locale buzoiene pentru deschiderea și sprijinul consistent oferit în organizarea acestui eveniment”, a adăugat Doina Gradea.

„Primăria Municipiului Buzău doreşte să mulţumească Televiziunii Române pentru alegerea Municipiului Buzău ca gazdă a finalei Selecţiei Naţionale a “Eurovision Song Contest 2020”, ca o recunoaştere a progresului remarcabil al oraşului din ultimii ani în organizarea unor evenimente culturale de anvergură, Dorim să mulţumim pe această cale locuitorilor oraşului Buzău pentru sprijinul extraordinar pe care îl acordă organizării finalei Eurovision din acest an. Pentru noi, organizarea unui asemenea spectacol de înalt nivel oferă nu doar oportunitatea de a ne promova oraşul în ţară şi în lume, ocazia de a face cunoscut ataşamentul nostru la valorile europene ci şi prilejul de a ne sprijini concret naţiunea în a se afirma într-o competiţie de cea mai largă audienţă la nivel continental”, a precizat Constantin Toma, Primar al Municipiului Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here