buzau-primarie
Funcţionarii din administraţia publică locală, afiliaţi la Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA), vor intra, joi, în grevă generală de o zi, nemulţumiţi de dezinteresul Guvernului faţă de problemele generate de salarizarea deficitară a angajaţilor din acest domeniu.
Anunțul a fost făcut de secretarul general al FNSA, Bogdan Şchiop care a precizat că acţiunea de protest este declanşată ca urmare a nepăsării şi dezinteresului manifestate de Guvern faţă de problemele generate de salarizarea deficitară a angajaţilor din administraţia publică locală.
La Buzău nu se ia în calcul declanșarea grevei generale. În administrația publică buzoiană nu sunt constituite sindicate iar acolo unde există membri de sindicat nu sunt afiliați la Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie. La Consiliul Județean, de exemplu, procedurile de constituire a sindicatului funcționarilor publici sunt în toi dar deocamdată nu există membri de sindicat în timp ce la Primăria Buzău sunt câțiva sindicaliști afiliați sindicatului Columna care nu se vor ralia protestelor din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here