Baciu Gabriel
Gabriel Baciu de la PSD este noul vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău. El a fost ales, joi, în cadrul ședinței miniparlamentului județean, în urma votului consilierilor județeni. PNL nu a votat. 25 de consilieri si-au exprimat votul din care 22 au votat „pentru”, unul „impotriva” in timp ce 2 voturi au fost anulate, in final fiind validat Gabriel Baciu in postul de vice al CJ.
INițial, PSD a luat în calcul propunerea lui Ștefan David de la DGASPC Buzău pentru funcția de vice al CJ Buzău, însă ulterior, s-a revenit asupra deciziei, iar Baciu a fost propunerea PSD, care joi, a trecut fără probleme.
Gabriel Baciu este un om cu vastă experiență în Consiliul Județean, fiind vechi consilier.
El va face echipă de acum încolo cu social democrații Petre Emanoil Neagu, care este președinte al Consiliului Județean, și cu Adrian Petre, vicepreședinte.
Cel de-al doilea post de vice al deliberativului județean a rămas vacant după ce Petre Emanoil Neagu, care era vicepreședinte, a fost ales președinte, în momentul în care Cristi Bîgiu și-a dat demisia din funcția în care a fost ales în 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here