ram3Hotărârea adoptată de Consiliul Local Municipal, prin care s-a adoptat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli a RAM pentru anul în curs, a fost atacată în Contencios Administrativ de către Instituția Prefectului. Și asta pentru că, potrivit acestei hotărâri, salariile angajaților Regiei ar urma să crească de la o medie de 2.429 la 2.783 de lei. Această majorare ar aduce un efort de aproximativ 9 miliarde de lei din bugetul Primăriei.

Hotărârea de rectificare a bugetului RAM a fost adoptată de Consiliul Local în luna noimebrie. La solicitarea Prefecturii, ieri s-a discutat în deliberativul local o propunere de revocare a acestei hotărâri, propunere care a fost respinsă după numărarea voturilor. Chiar și așa, hotărârea va fi suspendată, pentru că Instituția Prefectului a atacat-o încă de la adoptare în instanța de Contencios Administrativ.

Potrivit Instituției Prefectului, aceasta reprezintă „o majorare deghizată”a salariilor angajaților RAM, în condițiile în care salariile sunt înghețate încă de anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here