Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau a organizat vineri dupa-amiaza, o actiune pentru combaterea excesului de viteza si prevenirea accidentelor de circulatie ce se pot produce pe acest fond.

Au fost angrenati politisti de la toate formatiunile de politie rutiera pentru mediul urban si rural si de la posturile de politie tranzitate de principalele drumuri nationale care tranziteaza judetul Buzau si toate aparatele radar.

In cadrul activitatilor desfasurate, politistii rutieri au constatat 104 situatii de depasire a limitei legale de viteza atât in localitati, cât si in afara localitatilor.

Pe lânga punctele amenda primite de toti cei care au calcat prea tare pedala de acceleratie, impotriva a 9 dintre ei a fost luata si masura retinerii permisului de conducere pentru o perioada de 90 de zile, din cauza vitezei cu care au fost inregistrate masinile pe care le conduceau.

In afara localitatii, cea mai mare viteza a fost atinsa de masina unui vasluian de 35 de ani – 189 km/h – constatare a unuia dintre echipajele care au actionat pe DN 2 E85, iar in localitate, cel mai rapid a fost un buzoian de 40 de ani, care si-a condus masina cu 104 km/h, pe DN 10, in Valea Seaca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here