politist2Duminica dupa-amiaza, in cadrul actiunii desfasurata pe linia prevenirii si combaterii accidentelor de circulatie ce se pot produce pe fondul vitezei excesive au fost constatate si sanctionate in total 290 de abateri de la regulile de circulatie si au fost retinute 12 permise de conducere.

Cele mai multe dintre abateri au constat in nerespectarea regimului legal de viteza (197), sapte dintre vitezomani ramânând fara permis pentru o perioada de 90 de zile, intrucât au depasit cu mai mult de 50 km/h limita maxima admisa pe sectoarele de drum pe care au fost depistati.

Abaterile au fost constatate pe DN 2 E85, DN 2B si DN 10, trei dintre soferii ramasi fara permise din cauza vitezei fiind inregistrati de radarele amplasate in localitati (si-au condus masinile cu viteze de 105 km/h, 113 km/h si 118 km/h in localitatile Bentu, Oreavu si Siriu), celelalte abateri fiind constatate in afara localitatilor pe DN 2 E85.

Pe lânga cei 7 soferi care au predat permisele pentru ca au incalcat regimul legal de viteza, alti 5 conducatori auto au ramas fara permis, in cadrul aceleiasi actiuni, insa pentru alte abateri. Trei dintre ei au depasit in locuri in care aceasta manevra era interzisa si ceilalti doi nu au respectat culoarea rosie a semaforului electric si nu au acordat prioritate de trecere pietonilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here