Consiliul Județean Buzău avansează în proiectul care vizează construirea de locuințe pentru medicii care aleg să profeseze la Spitalul Județean. CJ a demarat procedura pentru finalizarea propunerilor preliminare privind aprobarea documentației Plan Urbanisctic Zonal pentru <<Construire Bloc de Locuințe de Serviciu și Împrejmuire>> pe Bulevardul Gării nr. 8. Consultarea documentelor complete ale propunerilor pentru PUZ, precum și transmiterea observațiilor se poate face la Punctul de Informare Cetățeni, camera 8 din Primăria Buzău, până la data de 28 octombrie. Dezbaterea publică pe acest subiect va avea loc în data de 29 octombrie, ora 11.

O suprafață de 4.000 de metri pătrați din terenul fostei Maternități a fost cedată în administrare Ministerului Justiției, pentru construirea noului sediu în care va funcționa Judecătoria, iar în imediata vecinătate va fi ridicat un bloc de locuințe destinat medicilor care vin să lucreze la Buzău.

Președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu a declarat că nu va fi vorba de locuințe sociale, construite prin ANL, ci de locuințe de serviciu, pe care administrația locală le va pune la dispoziție medicilor. Aceasta va fi o nouă măsură pentru atragerea de specialiști, în vederea reducerii deficitului de personal de la nivelul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here