Din primăvară, Stadionul de atletism din municipiul Buzău va intra în reabilitare așa că accesul buzoienilor va fi interzis.
Viceprimarul municipiului Buzău, Ionuț Apostu, a anunțat  că lucrările de modernizare a Stadionului de atletism vor începe chiar pe 1 martie.  Între timp, viceprimarul și constructorul care a obținut contractul, au avut o primă întâlnire cu consultantul german autorizat de Federația Internațională de Atletism ce va superviza desfășurarea lucrărilor pe toată durata desfășurării acestora. Astfel, lucrările vor începe la 1 martie și imediat accesul buzoienilor amatori de mișcare  în aer liber va fi interzis! Se estimează că modernizarea obiectivului din municipiul Buzău va fi gata în doar câteva luni.
Contractul pentru reabilitarea și modernizarea stadionului de atletism a fost câștigat de o firmă din Galați cu experiență în domeniu. Deși contractul prevede o perioadă de execuție de un an, constructorul s-a angajat să finalizeze proiectul mai devreme.
Stadionul de atletism va fi transformat din temelii, astfel încât va deveni unul dintre cele mai moderne din țară, putând găzdui diverse competiții sportive naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here