UPDATE

În urmă cu foarte puţin timp magistraţii Curţii de Apel Braşov au decis să se pronunţe pe data de 15 februarie

Este sau nu abuz în serviciu în formă continuată ? Este întrebarea la care vor trebui să răspundă cele două judecătoare de la Curtea de Apel Braşov, în cazul primarului Constantin Boşcodeală în dosarul Gloria.

Astăzi este teoretic termen final, pentru susţinerea pledoariilor părţilor , DNA şi primarul Buzăului,care sunt programate să intre la complet la miezul zilei, ora 12. La termenul precedent, pe 26 ianuarie, magistraţii Curţii de Apel au amânat cauza : “ pentru garantarea dreptului la apărare”acceptând solicitarea avocatului lui Boşcodeală.

Prin urmare astăzi primarul Buzăului ar putea afla sentinţa sau în caz contrar va aştepta câteva zile până ce judecătoarele din complet vor ajunge la o concluzie.

Reamintim că prin comiterea infracţiunii de abuz în serviciu, primarul Bocşodeală ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1, 6 milioane de lei. Pentru recuperarea acestuia procurorii au instituit sechestru asigurator asupra unor bunuri imobile aparţinând edilului. Este vorba de şapte terenuri şi  cinci imobile, printre care şi o vilă la Năvodari precum şi două autoturisme de lux. Constantin Boşcodeală a fost condamnat, în primă instanţă, în luna februarie, de Judecătoria Braşov, pentru infracţiuni de abuz în serviciu, la o pedeapsă de 5 ani de închisoare cu executare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here