CJSUŞedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de urgenţă s-a încheiat astăzi cu atenţionarea prefectului care le-a cerut celor implicaţi să fie pregătiţi pentru a intreveni de îndată ce situaţia o va cere.

Chiar dacă acum vremea e frumoasă vă atenţionez   că trebuie să fiţi pregătiţi pentru a interveni dacă situaţia o va cere. De astăzi până la sfârşitul lunii martie când se termină sezonul rece ne vom întâlni în aceeaşi formulă„, le-a cerut prefectul Gabriel Baltă factorilor de decizie din CJSU.

Mai drastic a fost subprefectul Alecu Vasile care a atras atenţia că pe hârtie lucruruile stau de obicei bine însă când vine vorba de transpunerea în practică a măsurilor de obicei sunt probleme. ” Pe hârtie programul este frumos cu tot ce trebuie. De săptămâna viitoare vom constitui o echipă mixtă pentru a vedea cum vă pregătiţi şi la drumuri judeţene şi la drumuri naţionale. Vă înştiinţăm în mod oficial de săptămâna viitoare să vă delegaţi un reprezentant în comisie. Peste 3 săptămâni vom face o prezentare a rezultatelor acestor controale. Întreprindeţi măsuri specifice la modul cel mai serios nu doar scriptic ci şi faptic” le-a cerut subprefectul Alecu Vasile membrilor CJSU Buzău.

În şedinţa extraordinară  de astăzi a fost aprobat Planul de măsuri a CJSU pe perioada de iarnă 2012-2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here