În cadrul şedinţei Consiliului Judeţean, aleșii județeni au votat pentru acordarea titlului de cetățean de onoare al judeţului Buzău consulului general al României la Bilbao, Marian Popescu.
Originar din judeţul Buzău, din oraşul Pătârlagele, consulul general al României la Bilbao, Marian Popescu a primit cu emoţie distincţia pe care a mărturisit că o dedică familiei sale.
Consulul general al României la Bilbao, Marian Popescu a participat activ la legarea relaţiilor pe care judeţul Buzău le-a stabilit cu regiunea spaniolă şi promovează imaginea României şi a judeţului Buzău ori de câte ori i se oferă ocazia.

Un moment special al ședinței l-a constituit și acordarea unui premiu special Anei Maria Halupneac, elevă a Colegiului de Arte Nicolae Botgros din Soroca, premiu însoțit și de o finanțare pentru editarea unui volum de poezii. Tânăra din Soroca a participat la ședința CJ Buzău, iar la final a oferit și un moment artistic, în semn de mulțumire pentru sprijinul acordat de autoritățile buzoiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here