boscodeala3Visteria Primariei Buzau e din ce in ce mai saraca. Printr-un ordin emis de presedintele ANAF Sorin Blejnar, bugetul municipalitatii s-a redus cu aproape 30 de miliarde de lei vechi. Acestia bani proveneau din impozitele pe salarii ale unor firme care au doar puncte de lucru la Buzau.

Este vorba despre marii agenti economici care au puncte de lucru in municipiu si care de acum incolo vor varsa impozitele pe salarii in judetele in care societatile au sediile sociale.

Pentru a-si recupera cele 30 de miliarde de lei pierdute in februarie, reprezentantii Primariei Buzau au trimis notificari atat ministrului Finantelor cat si sefului ANAF, Sorin Blejnar. Sefii administratiei locale nu au primit insa niciun raspuns si sunt decisi sa actioneze in instanta Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Din cauza diminuarii bugetului local, administatia buzoiana nu a putut achita la timp factura la iluminatul public. De asemenea, angajatii Primariei Buzau au primit pana acum doar o treime din salariul aferent lunii februarie.

La randul lui, presedintele Consiliului Judetean, Victor Mocanu sustine ca atat institutia pe care o conduce cat si Primaria Buzau isi vor pune lacatul pe usa daca ordinul lui Blejnar va mai ramane in vigoare cateva luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here