Leonard Dimian a fost învestit în funcția de prefect al județului Buzau, luni dimineață, de către ministrul Administrației și Internelor, Marcel Vela în sistem videoconferință alături de alți prefecți și subprefecți din țara.

Dimian a rostit jurământul de credință, apoi a susținut o primă ședință a Colegiului Prefectural și una a Centrului Local de Combaterea Bolilor.

„Vreau să mulțumesc primului ministru Ludovic Orban și vreau să il asigură că programul guvernamental va fi implementat fără rabat în județul Buzău. De asemena, sper să reușesc ca Instituția Prefectului să fie mult mai deschisă nevoilor cetățenilor județului Buzău. Cred că în scurt timp va fi și un nou subprefect. În perioada următoare mă voi confrunta cu fenomenele iernii și sper să fie cât mai puține, de altfel și în interesul cetățenilor județului ca să nu sufere. La nivel de Prefectură vom lua toate măsurile pe care le vom putea lua și de care dispunem ca să minimalizăm efectele iernii dacă acestea vor fi foarte grele”, a declarat prefectul Leonard Dimian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here