Șefii Consiliului Județean au anunțat că, și anul acesta, vor continua investiţiile în infrastructură, atât pentru lucrări demarate anul trecut, cât şi pentru altele care vor începe în curând. Judetul Buzau va beneficia în 2018 de investiţii totale de 1,5 miliarde lei, fonduri alocate prin Programul Naţional de Devoltare Locală şi Programul Naţional de Dezvoltare Rurală.

În 2018, vor continua investiţiile guvernamentale pentru modernizarea infrastructurii în judeţul Buzău. Vizate sunt mai multe tronsoane de drumuri judeţene dar şi demararea lucrările de construire a penitenciarului de la Unguriu pe terenul unor foste unităţi militare.

Buzăul va beneficia în 2018 de investiţii totale de 1,5 miliarde de lei, fonduri alocate prin Programul Naţional de Devoltare Locală şi Programul Naţional de Dezvoltare Rurală.

Cel mai important drum judeţean care va fi reparat în acest an, cu fonduri guvernamentale, va fi tronsonul din DJ 203K Mărăcineni – Podul Muncii, lucrări care vor începe până la vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here