Proiectul întocmit de autoritățile județene care vizează construcția unui bloc de locuințe pentru medicii care aleg să profeseze la Spitalul Judetean a avansat serios. Se estimează că lucrările de construcâie vor începe chiar în primăvara viitoare. Blocul de locuințe de serviciu ar urma să fie ridicat pe o parte din terenul pe care a funcționat până în 2012 maternitatea din municipiul Buzău.
”Pe terenul de la fosta maternitate există o poveste foarte clară: o parte din teren este la Ministerul Justiției, se fac demersuri, studii de fezabilitate, etc, ca să se facă o nouă judecătorie, iar pe partea care a rămas în proprietatea Consiliului Județean se va construi acel bloc. Suntem la avizare pentru autorizația de construcție la Primăria orașului. Se declanșează apoi procedura de licitație iar în primăvară începe construcția ”, a declarat președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Odată cu finalizarea blocului de locuințe, autoritățile județene buzoiene speră să atragă medici specialiști la Buzău astfel încât deficitul înregistrat în prezent de Spitalul Judetean de Urgenta Buzau să fie depășit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here