cjConsilierii judeţeni sunt convocaţi, mâine, începând cu ora9.00, în şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi se află 18 proiecte de hotărâre pentru care aleşii judeţeni trebuie să îşi dea votul. Aceasta este cea de-a doua şedinţă a Consiliului Judeţean de când Cristi Bîgiu se află după gratii pentru luare de mită. După această şedinţă ordinară programată pentru vineri, consilierii judeţeni urmează să fie convocaţi şi în altă întrunire extraordinară pentru a vota care dinte cei doi vicepreşedinţi va primi preorgativele de preşedinte al CJ.

Iată ordinea de zi a şedinţei ordinare de vineri:
1. Validarea mandatului de consilier județean al domnului Vasilescu Bogdan.
2. Execuția bugetului propriu al județului Buzău pe trimestrul IV 2014 pe cele două secțiuni.
3. Rectificarea a IV-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Centrului Judeâean de Cultură și Artă Buzău.
4. Rectificarea a III-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Muzeului Județean ”Al.I. Odobescu” Buzău.
5. Stabilirea taxelor și tarifelor de nivel județean pentru anul 2015.
6. Stabilirea prețurilor medii ale produselșor agricole și a valorii masei verzi pe hectar pajiște pentru anul fiscal 2015 la nivelul Județului Buzău.
7. Aprobarea tarifelor pentru serviciile aplicabile ariilor naturale/siturilor de importanță comunitară ROSCI0190 Penteleu și ROSCI0229 Siriu, aflate în custodia Consiliului Județean Buzău.
8.* Aprobarea costurilor medii lunare și a baremurilor de dotare specifice persoanelor adulte din unitățile de asistență socială.
9.* Aprobarea unor limite maxime de cheltuieli cu bunuri și servicii, precum și a baremurilor de dotări specifice sistemului de protecție a copilului din instituțiile de asistență socială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău.
10. Aprobarea alocării suplimentare a unor sume din bugetul propriu al județului Buzău Clubului Sportiv ”Handbal Club Buzău 2012”.
11. Prorogarea termenului de numire temporară a conducerii interimare la Teatrul ”George Ciprin” Buzău.
12. Aprobarea modificării nivelului unor funcții publice de execuție din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Buzău.
13. Aprobarea modificării nivelului unor funcții contractuale din cadrul aparatului de specialitate al Camerei Agricole Județene Buzău.
14. Aprobarea modificării statului de funcții la Spitalul Județean de Urgență Buzău.
15. Reorganizarea Complexului de servicii pentru copilul cu handicap nr.14 Rm. Sărat din structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău.
16. Atribuirea licenței de traseu pentru efectuarea transportului public județean de persoane prin curse regulate speciale pe traseul Buzău-Ojasca-Nifon și retur, operatorului de transport SC IANIC TRANS SRL.
SUPLIMENTARE:
17. Repartizarea pe comune, orașe și municipii a sumei de 74.000 lei reprezentând cote defalcate din impozitul pe venit pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de funcționare și/sau de capital, în ordinea cronologică a vechimii arieratelor, pentru susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru proiecte de infrastructură care necesită cofinanțare locală pe anul 2014
18. Rectificarea a IX-a a bugetului propriu al județului Buzău pe anul 2014

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here