Președintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, critică, printr-o postare pe Facebook, absența consilierilor județeni PNL și PSRO de la ședința la care trebuia să se voteze proiectul de hotărâre privind privind aprobarea dezmembrării unei suprafețe din terenul aferent Spitalului Județean de Urgență în vederea realizării investiției „Extinderea și dotarea Unității de Primire Urgențe”.

Consilierii PNL şi PSRO au blocat astăzi, prin absenţa lor de la şedinţa Consiliului Judeţean, un proiect de hotărâre important, care viza extinderea şi reabilitarea Unității de Primiri Urgențe ce deserveşte întregul judeţ. Nu numai că, prin vicierea votului, proiectul va fi întârziat cu cel puţin încă o lună, dar se riscă chiar şi pierderea finanțării necesare UPU Buzău. Această situaţie este cel puţin ciudată, dat fiind faptul că, pe lista consilierilor județeni propuși de PNL se află însuşi șeful UPU, medicul Adrian Zoican. 

Şi asta nu e tot, aceeaşi <bravi> consilieri PNL şi PSRO au lipsit astăzi şi de la festivitatea de decernare a titlurilor de cetățeni de onoare pentru militarii buzoieni căzuți la datorie în Afganistan. Să fie lipsă de respect? Nepăsare? Sau altceva… denumiţi-o voi cum vreţi, însă eu consider că datoria morală a fiecăruia este să îşi ducă mandatul până la capăt, dincolo de orice interese mici şi meschine ar avea. Cert este că PSRO şi PNL merg braţ la braţ. Sau, mai degrabă, dansează în familie. Cum care familie ? Familia Mocanu, dar în varianta extinsă, cu nou adoptatul Ovidiu Anghel. 

PSD rămâne ferm pe poziţie şi îşi continuă proiectele în cadrul aceleiaşi Alianţe PSD-UNPR-ALDE, alianţa care de altfel a susţinut Guvernul Ponta, demonstrat statistic drept cel mai bun Guvern al României. De partea cealaltă îi regăsim pe toţi ceilalţi, cei care nu au demonstrat nimic, dar care în schimb au tăiat milioane de salarii şi pensii”, a scris pe Facebook deputatul PSD Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here