Mașinuțele electrice și bicicletele de agrement vor avea interzis pe aleile din Crâng. Măsura intră în vigoare la 1 septembrie şi a fost luată în urma reclamaţiilor venite din partea cetăţenilor. Pentru a se asigura că nu vor exista probleme cu punerea în aplicare a deciziei de sistare a activităţii, agenţii de la Poliţia Locală i-au notificat pe comercianţi.

In scopul asigurarii climatului de siguranta civica si implementarii conceptului „Politia Locala in slujba cetateanului”, avand in vedere sesizarile primite din partea cetatenilor, politistii locali din cadrul Directiei de Politie Locala Buzau, prin Serviciului Ordine Publica, au actionat in Parcul Crang, din Municipiul Buzau, in vederea notificarii agentilor economici cu privire la faptul ca incepand cu data de 01.09.2016, vor fi sistate activitatile de inchiriere a masinutelor  electrice si bicicletelor. „Pentru desfăşurarea în condiţii de normalitate a activităţilor, Directia de Politie Locala Buzău recomandă cetatenilor municipiului:

– să respecte prevederile legale în vigoare,

– să dea dovadă de înţelegere faţă de măsurile luate de forţele de ordine,

-să evite conflictele şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de politie locala dacă observă persoane cu un comportament antisocial pentru a lua măsurile legale ce se impun. Tel. 0238-955″, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here