VICTOR MOCANU6Presedintele Consiliului Judetean, Victor Mocanu, sustine ca are date concrete conform carora nicio comuna buzoiana cu administratie social-democrata nu se afla pe lista beneficiarilor proiectului „celor 10.000 kilometri de infrastructura”.

„Am pus mana pe un document de lucru al Guvernului, legat de proiectul referitor la construirea a 10.000 kilometri de infrastructura, lista in care nu se regaseste nicio comuna cu primar al Partidului Social Democrat. Sper, insa, ca nu este forma definitiva si ca anexa actului normativ suferi modificari”, a declarat Victor Mocanu, in cadrul unei conferinte de presa.      

Guvernul a decis, in data de 22 noiembrie, inceperea proiectului de asfaltare a 10.000 kilometri de drumuri judetene si locale, de finantare de la bugetul de stat a minim 800 proiecte restante pentru dezvoltarea mediului rural si de finalizare a 100 lucrari de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apa. Cele trei programe vor fi derulate in perioada 2011-2015 si vor beneficia de o finantare totala de patru miliarde euro, cu plati pana in anul 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here