Pentru şedinţa ordinară din luna martie a Consiliului Local Municipal a fost iniţiat proiectul de hotărâre cu caracter normativ, ce vizează modificarea Anexei nr. 10 la HCL nr. 294/2018 privind stabilirea, la nivelul orașului nostru, impozitelor şi taxelor locale pentru anul fiscal 2019. În raportul comun al proiectului este menționat că în mod obligatoriu, reglementarea accesului în parcul Crâng trebuie să fie menținută.

Restricționarea accesului tuturor categoriilor de autovehicule din parcul Crâng a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 230/2018, act administrativ care a creat anumite nemulțumiri în rândul operatorilor economici care își desfășoară activitatea în această locație. Tocmai în încercarea de a satisface interesele cât mai multor destinatari ai acestor reglementări și ținând cont de părerile emise ulterior adoptării hotărârii amintite anterior, reprezentanții municipalității consideră că se impune stabilirea unor reguli noi privind accesul în parcul Crâng.

,,Deoarece la data adoptării prezentei hotărâri, HCL nr. 230/2018 își va înceta aplicabilitatea, noile reguli vor fi incluse în HCL nr. 294/2018 privind stabilirea, la nivelul municipiului Buzău, a impozitelor şi taxelor locale pentru anul fiscal 2019, la Anexa nr. 10, Capitolul C, unde au fost stabilite taxele pentru accesul autovehiculelor în parcul Crâng, capitol care se va modifica potrivit prezentului proiect”, se mai menționează în raportul comun al actului normativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here