Mutarea camerelor video pentru rovinietă de la podul Mărăcineni se amână. Cu toate că operaţiunea era aşteptată imediat după redeschiderea podului reabilitat, Compania Naţională vine cu o nouă solicitare, care amână mutarea sistemului de verificare. Potrivit înţelegerii cu şefii de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, încă din luna august autorităţile buzoiene şi-au îndeplinit sarcina de a amenaja o consolă nouă la ieşire din Poşta Câlnău spre Râmnicu Sărat.

Aici a fost aleasă locaţia pentru mutarea camerelor aflate şi acum la Podul Mărăcineni. Doar că responsabilii de la Bucureşti nu au trecut la fapte. Șefii C.N.A.I.R. au venit cu încă o solicitare către autorităţile buzoiene, să se monteze încă o consolă pe celălalt sens de mers. Prefectura va ţine cont şi de noua cerere din partea Companiei Naţionale, dar consideră că acesta este doar un motiv de temporizare.

Demersurile pentru mutarea camerelor video de verificare a rovinietei au fost începute încă din primăvară, odată cu startul lucrărilor de reabilitare de la Podul Mărăcineni. Atunci, directorii C.N.A.I.R. şi-au luat angajamentul că vor reloca sistemul de supraveghere, cu condiţia ca autorităţile buzoiene să suporte costurile amenajării noii locaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here