Președintele Consiliului Județean nu mai vrea să avanseze niciun termen privind începerea lucrărilor de reabilitare a podului de la Vadu Pașii. El spune că nu va mai face nicio declarație în acest sens decât în momentul în care va putea invita presa să constate demararea lucrărilor.

„Așa cum am făcut atât de multe declarații și despre Maternitate, care, la un moment dat, cum spuneam eu generic, devenise practic o Fata Morgana, am făcut afirmații și despre lucrările de la podul de la Vadu Pașii. Nu mai vreau să fac, vreau să vă invit în momentul în care încep lucrările”, a spus Neagu.

El a mai afirmat, de asemenea, că deschiderea noii Maternități este o chestiune de zile: „Pentru că probabil nimeni nu a crezut, și vreau să spun un lucru foarte clar, nu este pentru că noi nu ne-am pregăti de campanie electorală, acum s-au finalizat toate lucrările necesare pentru buna funcționare a Maternității, și în cel mai scurt timp Maternitatea va funcționa. Nu este decât o chestiune de zile, așa se va întâmpla și cu podul de la Vadu Pașii”, a precizat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here