Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Buzău are mobilier nou. Mai multe pătuțuri au fost achiziționate în urma unei sponsorizări venite din partea grupului de firme Eximprod și a Centrului Cultural Filantropic Cuvioasa Parascheva. Astfel 34 de pătuțuri de copii mici vor ajunge până la finalul lunii la cea mai mare unitate spitalicească din județ și vor înlocui vechile piese de mobilier vechi de peste 30 de ani și pe alocuri nefuncționale.

„Este un moment important pentru Spitalul Județean când grupul de firme Eximprod împreună cu Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei au decis să ne sponsorizeze considerabil donându-ne 34 de pătuțuri de copii cu saltele cu tot. Alături de sponsorizarea de anul trecut în care am primit pătuțuri mari și astfel, la cadrul hotelier Secția de Pediatrie este nouă”, a declarant managerul Spitalului Județean, Claudiu Damian.

Odată cu această sponsorizare, tot ceea ce ține de mobilier în Secție de Pediatrie va fi absolut nou.

„În ultimii doi ani am demarat un proiect de renovare a secției de Pediatrie sponsorizarea din acest moment înlocuindu-ne din acest moment toate pătuțurile din secție. Sunt extraordinare, paturi noi saltele noi și arată nemaipomenit. Alături de alte sponsorizări pe care le-am primit în această lună suntem extraordinar de fericiți și mulțumim grupului de firme Eximprod și Arhiepiscopiei pentru ceea ce au făcut”, a declarat șeful Secției de Pediatrie, Alina Iordache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here