pod
Startul lucrărilor la podul de la Vadu Pașii, întârziat din cauza Direcției Naționale Anticorupție.
„Lucrările la podul de la Vadu Pașii ar fi trebuit să demareze, dar întârzierea se datorează ridicării documentației de către procurorii DNA. Am înțeles că nu este nici o neregulă la podul de la Vadu Pașii în ceea ce privește licitația și documentele iar acesta nu face obiectul anchetei DNA. Singura problemă este aceea că documentația a fost ridicată odată cu alte documente și urmează ca ea să fie restituită și să înceapă lucrările,” a declarat președintele interimar al Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.
Documentele respective au fost ridicate în momentul în care președintele CJ Buzău, Cristi Bîgiu, a fost săltat de procurori în ziua de Moș Nicolae, pentru luare de mită în formă continuată.
Lucrările de refacere a podului de la Vadu Pașii au fost adjudecate de o asociere de firme din care face parte și societatea buzoiană Integral S.A. și ar fi trebuit să demareze în iarna acestui an. Podul de la Vadu Pașii este închis circulației rutiere de mai bine de 10 ani iar la un moment dat s-a pus chiar problema închiderii circulației pietonale, existând riscul prăbușirii acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here