politisti cainePentru ca Pastele sa nu fie umbrit de evenimente neplacute, Inspectoratul de Politie Judetean Buzau a elaborat si pus in aplicare un plan pentru asigurarea climatului de ordine si siguranta publica in aceasta perioada, misiunile dispuse urmand a se executa in colaborare cu jandarmi si politisti comunitari.

Politistii vor acorda o atentie deosebita locurilor cu mare afluenta de public, unde urmeaza a se desfasura slujbe religioase, activitati cultural-sportive, de agrement, pentru a nu se inregistra incidente, scandaluri, fapte de violenta ori furturi.

In locurile aglomerate, urmeaza a se folosi atat echipe „la vedere”, in uniforma de serviciu, cat si politisti „in civil”, principala misiune a acestora fiind depistarea si descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de talharii si furturi din buzunare, genti si bagaje.

De asemenea, politistii din sistemul de siguranta publica vor verifica modul in care se executa activitatea de paza la obiectivele incluse in itinerariile de patrulare de pe raza de competenta, in mod special la cele care colecteaza si transporta importante valori monetare.

Si politistii de la Serviciul Rutier au sarcini clare in perioada sarbatorilor pascale. Oamenii in uniforma vor fi mobilizati atat in localitati, cat si in afara acestora, cu preponderenta in partea a doua a zilei si pe timpul noptii, in ideea ca astfel vor fi prevenite accidentele rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here