Și în acest an, Consiliul Județean Buzău continuă tradiția de a organiza o serie de manifestări care să celebreze Ziua Naţională a României. În acest sens, vor fi achiziţionate steguleţe şi cocarde tricolore, iar în colaborare cu Fundaţia Mareşal Averescu, va organiza concursul de istorie „1 Decembrie – Ziua Naţională a României” şi se va edita revista „Străjer în calea furtunilor”.
În cadrul manifestărilor prilejuite de această sărbătoare naţională, cetăţenii buzoieni vor beneficia de o masă tradiţională.

De asemenea, Consiliul Judeţean Buzău va continua acțiunile organizate, în fiecare an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă respectiv: întâlnirea cu reprezentanţii autorităţilor publice locale, instituţii şi servicii, participarea financiară la organizarea Revelionului 2019 pentru cetăţeni, oferirea de pachete pentru copii instituţionalizaţi sau din tamilii, persoane cu handicap, primirea colindătorilor.

Pentru acest an, Consiliul Județean Buzău va contribui cu 12.000 lei pentru organizarea concursului de istorie „1 Decembrie – Ziua Naţională a României” – reprezentând cheltuieli cu titlul de premii, cheltuieli de organizare şi desfăşurare şi suma de 5.000 lei reprezentând cheltuieli pentru editarea revistei „Străjer în calea furtunilor”. Sumele menţionate se vor vira în contul Fundaţiei „Mareşal Averescu”.

Acest proiect urmează să fie supus dezbaterii și aprobării consilierilor județeni, în cadrul ședinței ordinare de joi, 26 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here