Premieră și în cazul ședinței ordinare lunare a Colegiului Prefectural Buzău. Șeful de la Casa Albă a susținut ședința în sistem de audioconferință, având suportul tehnic asigurat de STS.

„Prefectul județului Buzău, Leonard Dimian, a condus luni, 30 martie, prima ședință a Colegiului Prefectural în sistem audioconferință. Membrii Colegiului au fost instruiți pentru a putea participa la audioconferință, cu ajutorul telefoanelor mobile sau al altor dispozitive. Ședința ordinară a Colegiului Prefectural din luna martie s-a desfășurat fără sincope, iar membrii Colegiului și-au putut prezenta informările. Astfel reprezentantul APIA Buzău a prezentat informarea privind schemele de sprijin ce pot fi solicitate de către fermieri în anul 2020, cu finanțare de la bugetul național și comunitar, iar ITM Buzău a prezentat raportul privind accidentele de muncă și bolile profesionale înregistrate la Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău în anul 2019.

3 1

În funcție de evoluția COVID-19 în România, Instituția Prefectului – Județul Buzău este pregătită din punct de vedere tehnic să asigure, cu sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale, condițiile necesare pentru desfășurarea ședințelor Colegiului Prefectural inclusiv în regim de videoconferință.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de oficialii Prefecturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here