Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, i-a premiat astăzi pe olimpicii naționali și internaționali, precum și pe profesorii care i-au pregătit. Instituția  a acordat câte un premiu de 600 de lei fiecărui elev care a obținut premiu la olimpiadele internaționale. De asemenea, elevii care au obținut premii la olimpiadele naționale au primit câte 500 de lei pentru locul I, câte 400 de lei pentru locul al II-lea și câte 300 de lei pentru locul al III-lea. Profesorii lor îndrumători au primit și ei aceleași sume de bani.

În total, conducerea Consiliului Județean a premiat 28 de elevi olimpici și 26 de profesori îndrumători.

 „În spatele acestor rezultate stau sute de ore de muncă și de studiu și sacrificii pe care puțini sunt dispuși să le facă. Le mulțumesc elevilor și domnilor profesori pentru modul în care reprezintă județul Buzău. Cu ei, am încredere că România de mâine va fi mai bună”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

1 COMENTARIU

  1. Romania va fi mai buna numai daca acesti olimpici vor munci si pentru Romania, tara care investeste in ei, prin sistemul de invatamant, prin efortul conjugat al profesorilor, parintilor si, evident, prin propriul efort al elevilor. Altfel, se vor bucura marii profitori de forta de munca supercalificata (multinationale, institutiile de cercetare stiintifica, tehnologii aplicate s a m d, care nu au nici-o legatura cu Romania). Pana atunci sai felicitam pe toti performerii de astazi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here