barla2
Administrațiile buzoiene au primit premii de excelență pentru proiectele demarate și duse la bun sfârșit în 2015. După ce Consiliul Județean a primit Premiul de Excelență pentru implementarea unui proiect informatic ce permite eficientizarea serviciilor publice, Primăria a fost apreciată, fiindu-i acordat tot un premiu de excelență pentru ”Cel mai frumos centru istoric în 2015”
Premiul a fost acordat la cea de-a noua ediție a Galei Premiilor de Excelență în Administrație, desfășurată în data de 22 octombrie 2015, la Poiana Brașov.

Reabilitarea centrului istoric al Buzăului s-a ridicat la valoarea de 3, 6 milioane de lei, finanțarea fiind susținută în proporție de 98 la sută din fonduri europene. În urma proiectului, strada Cuza Voda a fost decorată cu felinare de epoca, băncuțe de piatră, balustrade din fier forjat și pavele luminoase. Stratul de asfalt a fost înlocuit cu dale de granit, în culori diferite, între care au fost intercalate 50 de dale speciale, cu spoturi de lumină. Au fost montate, de asemenea, zece bănci de piatră, 30 de lămpi stradale, un ceas de epocă, trei bazine de apă si trei buvete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here