neagu
Consiliul Județean Buzău a primit un premiu care va atârna greu în catastiful instituției. Este vorba despre un premiu de excelență pentru proiectul „Implementare soluţii de e-guvernare la nivelul judeţului Buzău pentru eficientizarea serviciilor publice oferite către cetăţeni”, proiect aflat în faza de finalizare.
”Am avut satisfacția și onoarea să primim premiul de excelență pentru cele mai bune practici de aplicare a tehnologiilor moderne in administrație. Este meritul funcționarilor din Consiliul Județean care se ocupă de acest proiect”, a declarat șeful CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.
Conform sursei citate, implementarea acestui proiect înseamnă ca cetăţenii să-și poată achita on-line taxele şi impozitele către administraţiile de care aparţin. O altă facilitate de care vor avea parte cetățenii din localitățile unde va fi implementat acest proiect este aceea ca ei să-și poată accesa mai ușor toate serviciile publice.

Potrivit Consiliului Județean, valoarea totală a proiectului depășește 6, 7 milioane de lei, bani ce au venit din fonduri europene, cu o cotă de cofinanţare a Consiliului Judeţean este de 2%, așa cum este la toate proiectele cu fonduri comunitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here