mocanu facebookComunitatea Facebook s-a îmbogățit cu un nou ales local al Buzăului. Pentru a fi mai aproape de buzoieni, președintele Consiliului Județean Buzău, Victor Mocanu, şi-a făcut cont, începând de ieri, pe cea mai importantă reţea de socializare.

“Vă adresez tuturor – colegi, prieteni, buzoieni cu care nu am avut încă prilejul să fac cunoștință – invitația de a vizita pagina mea de Facebook. Este prima dată când iau contact cu mediul rețelelor sociale și, deși sunt novice în această „branșă”, sunt convins că putem avea o relație de comunicare interesantă în acest fel. Voi încerca să postez, când timpul mi-o va permite, ideile, proiectele şi gândurile mele pe această pagină. Vă aştept cu păreri, comentarii şi – de ce nu – critici din care să învăţ”, este mesajul de întâmpinare de pe pagina preşedintelui Consiliului Judeţean.

De altfel politicienii buzoieni au devenit extrem de activi pe Internet, acesta fiind unul dintre cele mai importante mijloace de comunicare pe care le folosesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here