maternitate-inaugurata
Noua maternitate construită la Buzău și inaugurată în vara anului 2012 își va deschide porțile în prima jumătate a anului 2016. Licitația pentru dotarea cu aparatură medicală este aproape de final iar conducerea Consiliului Județean spune că momentul mult așteptat este mai aproape decât se credea.
„Noua maternitatea va fi deschisă în prima jumătate a anului, poate chiar mai curând decât vă așteptați și îmi asum acest termen. Nu are legătură cu faptul că este an electoral. Noi trebuie în primul rând să ducem la îndeplinire ceea ce ne-am propus iar campania electorală va fi când va fi”, a declarat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.
Și maternitatea nu este singurul obiectiv din domeniul medical aflat în vizorul conducerii Consiliului Județean. Spitalul Județean de Urgență va începe să îmbrace haine noi odată cu reabilitarea termică și construirea unui nou bloc operator.
„Tot în acest an se va demara reabilitarea termică și energetică a Spitalului Județean dar și un bloc operator pe care le vom face din surse proprii pentru care avem deja banii proveniți din împrumutul pe care l-am contractat în trecut, bani pe care îi avem la dispoziție”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here