Primăria Buzău anunță că organizează concurs pentru ocuparea unei funcții publice de execuție vacante de inspector, I, superior în cadrul Serviciului de Resurse Umane, Prognoză, Organizare, Cooperare Interinstituțională. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până pe 8 februarie, ora 16.00, la sediul Primăriei Buzău. Acestea trebuie să conțină documentele prevăzute la art. 49, din Normele privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici aprobate prin Hotărârea Guvernului nr.611/208, cu modificările și completările ulterioare.
Selecția dosarelor se va face până vineri, 09 februarie, ora 10.00. După această etapă se va susține proba scrisă, pe data de 20 februarie, ora 10.00, la sediul Primăriei Buzău. Cei care au trecut de această probă, vor susține interviul, care va avea loc pe 26 februarie, tot de la ora 10.00.

Candidații care se înscriu la concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector în cadrul Serviciului Resurse Umane trebuie să îndeplinească și unele condiții importante. Bibliografia, condițiile de participare precum și calendarul concursului pot fi citite pe site-ul Primăriei Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here