bazin inotPrimăria Buzău intenţionează să cumpere Bazinul olimpic. În prezent, obiectivul este închis pentru că proprietarul nu are posibilitatea financiară pentru a-l ține deschis.Însă Primăria a analizat situaţia şi încearcă să cumpere bazinul, dar până acum legea nu a permis municipalităţii să cumpere imobile.
„Chiar am facut o evaluare si o primă discuţie a fost să cumpărăm Bazinul Olimpic într-o perioadă de 4 ani si astfel bazinul ar trece in proprietatea municipalitatii si noi am asigura administrarea acelui bazin, probabil printr-o instituţie publică. Acum 3 ani eu am vrut sa cumpar Bazinul Olimpic, numai că avem interzis inclusiv până la sfârşitul acestui an să cumpărăm imobile. Este posibil ca anul viitor acest lucru să nu mai fie şi atunci noi ne arătăm întreaga disponibilitate. Preţul nu poate exista decat cu o întelegere în CLM, s-a făcut o expertiză care poate sta la baza unei negocieri”, a declarat primarul Constantin Boşcodeală.
De aproape doi ani bazinul e închis, după ce Curtea de Conturi a considerat ilegală subvenţionarea activităţii de către Consiliul Judeţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here