Constantin Boscodeala
Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, face dezvăluiri despre planurile sale în cariera politică. EDilul buzoian spune că nu va mai candida pentru nici o funcție în PSD dacă nu-și va rezolva problemele pe care le are cu justiția, el fiind condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pedntru abuz în serviciu, în dosarul Gloria.
“Fără discuție eu nu voi candida dacă procesul nu se va finaliza și nu voi fi găsit nevinovat. Prioritar pentru mine este să îmi dovedesc nevinovăția. Problema este alta. Organizația este extraordinar de puternică și cine vrea să candideze pentru șefia partidului o poate face. Dar cum faci ca un partid cu peste 90% în Buzău să meargă mai departe cu aceleași rezultate? Trebuie să ai și să generezi o apreciere a tuturor către tine care să te voteze pentru că, altfel, lucrurile nu vor lua o întorsătură fericită. Am fost foarte nefericit când unii membrii din conducerea partidului m-au blamat, pentru că sunt nevinovat și am explicat acest lucru ”, a declarat Constantin Boșcodeală“, a declarat Constantin Boşcodeală, preşedintele organizaţiei judeţene PSD.

La Buzău, alegerile pentru desemnarea echipei de conducere a PSD ar putea avea loc în luna octombrie. Marcel Ciolacu va candida, mai mult ca sigur, pentru primul post din organizația județeană a PSD. De asemenea, se vorbește despre revenirea lui Ion Vasile, care ar putea intra și el în cursa pentru o funcție la nivelul filialei județene. Boșcodeală a lăsat să se înțeleagă că nu vede cu ochi buni o astfel de variantă, a revenirii lui IOn Vasile.
“După părerea mea, orice membru de partid poate să candidezez la funcţia de preşedinte dacă este candidat în toate structurile. Pentru PSD e foarte simplu să cobori de la 80% din nou la 10. Să nu credeţi că e greu, e uşor dacă te pricepi să strici ceva , din 80 la 10 ajungi foarte uşor“, a mai spus Boșcodeală.
Despre Adrian Mocanu și o eventuală candidatură la șefia PSD; Boșcodeală a declarat: „ În legătură cu domnul Adrian Mocanu până acum nu am auzit nimic, dar este posibil să fie. Dacă va fi un bun președinte….. v-am explicat….. Nu pot să mă pronunț asupra chestiunilor legate de colegi, dar v-am spus cine și-a arătat intenția și v-am spus și cine reușea să trântească partidele. E foarte simplu. De ce credeți că în unele județe PSD are 15-20 la sută…”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here