bosco2Un clasament realizat de Ecotext îl plasează pe primarul reales al Buzăului, Constantin Boşcodeală, printre cei mai înstăriţi primari din ţară, topul având la bază casele pe care aceştia le deţin. Potrivit Econtext, topul este condus de primarul Sibiului, Klaus Iohannis, care are în proprietate nu mai puţin de şase case. Urmează Constantin Boşcodeală, primarul municipiului Buzău, cu cinci imobile în proprietate, şi Constantin Hogea, primul edil al municipiului Tulcea, tot cu cinci.

Iată aici topul locuinţelor întocmit de Econtext:

689 Primari locuinte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă în topul locuinţelor, Constantin Boşcodeală ocupă locul doi, în cel al terenurilor deţinute este cap de listă. Conform Econtext, cel mai înstărit primar este Constantin Boşcodeală, din partea USL. El detine terenuri în suprafaţă totală de 313.730 de metri pătraţi (31,37 hectare). Locul doi în topul latifundiarilor îl ocupă Constantin Hogea (Tulcea – PDL), iar locul trei Radu Capilnasiu (Zalau – USL).

Iată topul latifundiarilor:

625 Teren noii primari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datele privind situaţia locativă a primarilor provin din declaraţiile acestora de avere. Cu alte cuvinte, este vorba despre ceea ce au declarat aceştia, chiar dacă despre unii se spune că sunt mult mai bogaţi în realitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here